phone 

+45 56 65 47 83

  mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styret underboring

Vi har arbejdet med styret underboring siden 1994, og er bl.a. anerkendt for altid at sørge for optimalt boremudder.

article-img-06

Styret underboring er en opgravningsfri metode, der typisk benyttes ved nyanlæg ved vanskelige opgravningsforhold, f.eks. i forbindelse med krydsning af en vej eller jernbane. Metoden har desuden den fordel, at man sparer en reetablering efter gravearbejdet, hvilket både er en økonomisk fordel men også minimerer generne for borgerne.

Vi udfører styret underboring i 80 % af anlægsopgaverne, og gennemfører arbejdet sikkert og hurtigt. Det skyldes bl.a., at vi altid lægger stor vægt på at få den helt rigtige blanding af boremudder. Vi er altid up to date med de nyeste produkter på området, så boremudderet passer til jordforholdene og fungerer optimalt.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring på tlf. +45 56 65 47 83, eller

Skriv til os

G.C. Entreprise er:

Professionelle

Uddannelse og erfaring er vores forcer, og vi sørger hele tiden for at være opdateret på det sidste nye inden for branchen.

Ansvarsfulde

Vi gør en dyd ud af at leve op til de indgåede aftaler. Og vi er med kunden hele vejen – også hvis tingene ikke går som planlagt.

Etablerede

Vi har drevet virksomhed i mere end 30 år, og har en stabil skare af medarbejdere, der har arbejdet i virksomheden i mange år.

Anerkendte

En meget stor del af vores kunder er gengangere. Det tager vi som et skulderklap. Især fordi mange af dem vælger at anbefale os til andre.

Innovative

Med baggrund i vores høje faglige niveau er vi stand til at udtænke nye løsninger, når det er påkrævet. Og vi er naturligvis 100 % opdateret inden for vores felt.

En solid samarbejdspartner

Som en veletableret og økonomisk stærk virksomhed er vi en samarbejdspartner, der er til at regne med. Tillid og samarbejde er nøgleord for os.