phone 

+45 56 65 47 83

  mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Relining

Nogle gamle ledninger, f.eks. vandrør, kan med fordel fores ved relining-metoden i stedet for at blive udskiftet.

article-img-07

Ved relining fores det eksisterende rør med et mindre rør. Ledningernes holdbarhed forøges markant ved relining, og man behøver ikke at spekulere på en egentlig udskiftning i mange, mange år. Ligesom de andre No-Dig metoder har relining den fordel, at arbejdet udføres uden opgravning og derfor ikke generer omgivelserne. Vi udfører typisk relining for vandværker, og vi har en stor erfaring med metoden.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om relining i forbindelse med din opgave.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring på tlf. +45 56 65 47 83, eller

Skriv til os

G.C. Entreprise er:

Professionelle

Uddannelse og erfaring er vores forcer, og vi sørger hele tiden for at være opdateret på det sidste nye inden for branchen.

Ansvarsfulde

Vi gør en dyd ud af at leve op til de indgåede aftaler. Og vi er med kunden hele vejen – også hvis tingene ikke går som planlagt.

Etablerede

Vi har drevet virksomhed i mere end 30 år, og har en stabil skare af medarbejdere, der har arbejdet i virksomheden i mange år.

Anerkendte

En meget stor del af vores kunder er gengangere. Det tager vi som et skulderklap. Især fordi mange af dem vælger at anbefale os til andre.

Innovative

Med baggrund i vores høje faglige niveau er vi stand til at udtænke nye løsninger, når det er påkrævet. Og vi er naturligvis 100 % opdateret inden for vores felt.

En solid samarbejdspartner

Som en veletableret og økonomisk stærk virksomhed er vi en samarbejdspartner, der er til at regne med. Tillid og samarbejde er nøgleord for os.