phone 

+45 56 65 47 83

  mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pibe bursting

Ved renovering af eksisterende ledninger er pibe bursting en enkel og billig løsning, som vi tilbyder vores kunder.

article-img-09

Pibe bursting er en opgravningsfri metode, der kan bruges, når en eksisterende ledning skal udskiftes. Det foregår kort sagt ved, at det gamle rør sprænges og et nyt føres ned. Ligesom ved styret underboring er metoden en fordel der, hvor man gerne vil undgå opgravning ved vanskelige forhold og de dertil hørende gener for eksempelvis borgere. Det er desuden en billig løsning i forhold til at grave de eksisterende rør op og lægge nye ned.

Vi har mange års erfaring med pibe bursting og kan rådgive om, hvornår og under hvilke forhold metoden med fordel kan anvendes.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring på tlf. +45 56 65 47 83, eller

Skriv til os

G.C. Entreprise er:

Professionelle

Uddannelse og erfaring er vores forcer, og vi sørger hele tiden for at være opdateret på det sidste nye inden for branchen.

Ansvarsfulde

Vi gør en dyd ud af at leve op til de indgåede aftaler. Og vi er med kunden hele vejen – også hvis tingene ikke går som planlagt.

Etablerede

Vi har drevet virksomhed i mere end 30 år, og har en stabil skare af medarbejdere, der har arbejdet i virksomheden i mange år.

Anerkendte

En meget stor del af vores kunder er gengangere. Det tager vi som et skulderklap. Især fordi mange af dem vælger at anbefale os til andre.

Innovative

Med baggrund i vores høje faglige niveau er vi stand til at udtænke nye løsninger, når det er påkrævet. Og vi er naturligvis 100 % opdateret inden for vores felt.

En solid samarbejdspartner

Som en veletableret og økonomisk stærk virksomhed er vi en samarbejdspartner, der er til at regne med. Tillid og samarbejde er nøgleord for os.